PERSOONLIJKE COACHING EN THERAPIE

OOK VOOR JOUW PROBLEMATIEK BIEDT RESET YOUR MIND EEN OPLOSSING

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching en therapie. 
Mijn aanpak is gebaseerd op het samenbrengen van goede elementen uit Hypnotherapie, Regressietherapie, Gestalttherapie, Voice Dialogue, Transactionele Analyse en Systemisch werk (je plek in jouw Familiesysteem), aangevuld met de inzichten vanuit de quantumfysica en de spirituele wereld.

RESET YOUR MIND COACHING

 

RESET YOUR MIND COACHING is een door mij doorontwikkelde aanpak en methodiek om diepliggende patronen en mechanismen te doorbreken en te veranderen. Die innerlijke, vaak onbewuste, patronen sturen het denken en zorgen voor stemmingswisselingen en onwenselijk gedrag.

Deze patronen worden vooral veroorzaakt door emotionele energie. Vaak houden ze een dagelijkse worsteling en interne negatieve dialoog in stand. Dit kan heel vermoeiend zijn en levert vaak ongewenst gedrag op. Kortom, van binnenuit vinden dan krachtige sabotages plaats, waarover vaak geen controle meer mogelijk is.

Ga vrijblijvend een intakegesprek aan en laat je uitleg geven over RESET YOUR MIND COACHING en het te verwachten effect ervan.

De methodiek is toe te passen voor de behandeling van gevoelens van angst, onzekerheid, verlegenheid, schaamte, schuld, eenzaamheid, verdriet, minderwaardigheid, boosheid, agressie, jaloezie, wantrouwen, verbittering, onrust, slachtoffer, traumaverwerking, verslavingen, rouwverwerking enz.

Ook zeer geschikt voor kinderen met uiteenlopende klachten (ADHD, stemmen in hun hoofd, woedeaanvallen enz.)

Zeer geschikt voor het behandelen van stotteren, nagelbijten, eetstoornissen, alle soorten verslavingen.

Ook voor jou biedt de RESET YOUR MIND COACHING mogelijkheden. Stel het niet langer uit en geef jezelf de kwaliteit van leven terug, die je verdient.