SYSTEMISCH WERK & FAMILIEOPSTELLINGEN

De oorsprong van het systemisch werken ligt bij de systemische familietherapeut Bert Hellinger.
Systemisch werken heeft tot doel de verborgen verstrikkingen, die tot blokkades en belemmeringen in het functioneren leiden, binnen een systeem zichtbaar en weer in beweging te krijgen. Iedere deelnemer in een systeem heeft een eigen plek. Soms lijkt de ingenomen plek niet de juiste te zijn. Het geeft de mogelijkheid om de uit een diepe liefde ontstane verstrikkingen bloot te leggen en aan de hand van de onderliggende dynamiek veranderingen aan te brengen in een systeem. Zo kan op een diep zielsniveau heling plaats vinden.

OPSTELLINGENDAG

Door Enigma Reflexica wordt 1 x per maand een opstellingendag georganiseerd. Op de website wordt tijdig bekendgemaakt op welke dag opstellingen worden gedaan. Laat wel even weten dat je met één of meerdere personen komt.

Het bezoeken van een opstellingendag kost 20 euro. Dit is inclusief koffie en thee. Neem voor de korte lunch zelf iets mee. Voor het inbrengen van een eigen thema wordt een prijs in overleg bepaald. Neem hiervoor contact met Gerrit op.

Eerstvolgende is:  Wordt nader bekendgemaakt

Deze bijzondere dag wordt gehouden in Santpoort-Noord, in Onze Bovenkamer, Hoofdstraat 170. (boven de winkel 'Uit den Vreemde', ingang rechts van de winkel)


Wat is de naam van het verlangen”, vraagt ze de wijze.
Na een lange zoektocht antwoordt hij haar:
“Eén ding kan ik je wel zeggen:
De naam van het verlangen volgen betekent
: thuiskomen.